HTML

Drift Majális 2010

2010.02.09. 12:43 :: Drifting

Kiállítás – Találkozó –Verseny

 

2010 – Május 01.


Helyszín: Kecskemét Szent László körút - Mindszenti körút által határolt terület
(Nagybani Zöldség piac a Gokart pálya mellett.)


Ilyet még nem láttál!


Május 01-én, reggel 09:00 órától egyedülálló autós-motoros rendezvény veszi kezdetét Kecskeméten 22.000 négyzetméteren.


2010 – Május 01.

 

 

 

 

Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2010-ben első alkalommal és csak 1 napig kényeztet bennünket látványosabbnál látványosabb sport, luxus, verseny, tuning autókkal és motorokkal, drift versennyel és showal, igazi majálisi hangulattal.

Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL minden szempontból úttörőnek számít! A nagybani zöldségpiac történetében ez lesz az első olyan rendezvény, ahol nem csak a parkolóját, hanem annak teljes területét kihasználjuk az élmény fokozásának érdekében.


Hol lehet majd parkolni? Ha autóval fogtok jönni jó, ha tudjátok, hogy a Mindszenti körút és Szent László körút által határolt terület mindkét irányból megközelíthető, így a parkolás miatt nem kell aggódni…5000 férőhely!!!


2010 – Május 01.

 

 

 

 

 

Ez a csoda 1 napig tart…


Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL olyan autós-motoros rendezvény, ami nem csak egy egyszerű autótalálkozó és kiállítás, hiszen látványos drift showk kerülnek bemutatásra a 2009-es év bajnokaival amit Streetfighterek bemutatóival fogunk fűszerezni. Egész nap lehet gokartozni és nevezni a közönség gokart versenyére , valamint jegyet vásárolni a drift taxira hogy az élményt belülről tapasztald meg. És ha ez nem lenne elég 2 óránként Bikinis autómosás, kápráztatja a nagyérdeműt.


A fesztivál hangulat kedvéért óriási étel-ital felhozatal vár mindenkit, lesz hurka, kolbász, lángos, vattacukor, hideg sör…. A kellő hangulat eléréshez, dübörögni fog a zene és a Live Dj Show, füstölni fognak a gumik és üvöltő motorok hangjától lesz hangos az aréna...


2010 – Május 01.

 

 

 

 

 

 

 

Mit lehet látni a kiállításon?


Lesznek kiállítva luxus és sport autók, egyedi tuning autók és motorok, szalon, veterán és igazi verseny autók. A Tuning Találkozókat már nem nagyon kell bemutatni, de azt érdemes tudni, hogy ilyenkor az ország legelrejtettebb zugaiból kerülnek elő a házilag barkácsolt tuning verdák és a legprofibb, épített autók. A 2009-év díjnyertes autóin túlmenően határainkon túlról is várunk jó néhány olyan autót, amiktől Te is garantáltan le fogsz hasalni… Kötelező jelleggel, elárasztják a parkolót a csinosabbnál csinosabb lányok, és többször lesz bikinis autómosás a drift autók oltárán. Lesz Fusion hangnyomás verseny, ahol neked is alkalmad nyílik megmutatni a nagyközönségnek a járgányod, és szakértők értékelik tuning verdádat. A tuning szépségverseny és hangnyomásmérés részletei hamarosan kihirdetjük hogy ne maradj le regisztráld magad oldalunkon...>>Regisztrációs link <<


Cabrio Drift Team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unikumok ínyenceknek:

 

Drift King 's 2010 a Drifting.hu szervezésében indul hódító útjára az alábbi címekért:


Az év Drift Versenyzője;
Az év legjobb csapata;
Az év újonca;
Az év legszebb Tsuiso csatája;
Legnagyobbat fejlődő pilóta;
Legjobb visszatérés;
Legjobb stílus;
Legszebb autó;
Legszebb címlaplány



Majális a gyerkőcöknek is!


Az autó-motor rajongók mellett szeretnénk kedvezni a családoknak és a gyerekeknek is, hiszen felépítünk egy 1.000 nm-es játékparadicsomot. Lesz ugrálóvár, csúszda, kisautók, a fiúk kedvence a szimulátor, valamint hozunk egy vadi új markológépet ahová a gyerekek beülhetnek és kipróbálhatják milyen érzés egy valódi markoló volánja mögött ücsörögni .


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barátságos Jegyárak!


Ez az a rendezvény, amelyik senkinek az anyagi helyzetét nem teszi próbára. Amióta mindenki meggondolja mit és miért költ mi ezt figyelembe véve alakítottuk ki a belépőjegyek árát. Ennek eredményeképpen, a belépés 10 éves kor alatti gyerekek esetében ingyenes. Szóval érdemes lesz a gyerkőcöket is magatokkal hozni, mert számukra is garantáltan felejthetetlen lesz az élmény.Ha tudjátok előre, hogy ki szeretnétek jönni az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL-ra, akkor érdemes elővételben megvásárolni a belépőjegyet


Miért vedd meg elővételben a jegyed ? ? ! !


1. Minden elővételben megvásárolt belépőjegy Drift Taxi nyereménysorsoláson vesz részt, minden órában nyerhetsz!!

2. Az elővételben megvásárolt jegy lényegesen olcsóbb, mint a helyszíni jegy!

3. A VIP bejáraton tudsz majd bejönni, tehát nem kell sorban állnod...


2010 – Május 01.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jegyár:


Elővételben: 1.000.- Forint Az elővételben vásárolt jegyek drift taxi nyereménysorsoláson vesznek részt!

Helyszínen: 1.500.- Forint

10 éves kor alatt a belépés INGYENES!



Jegyárusító helyek: HAMAROSSAN



Regisztrálj oldalunkon, hogy értesíthessünk, a változtatás joga fenntartva! >>Regisztrációs link <<



A rendezvény támogatói:

 

drft formulaa dyno
drifting driftclub

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: drift majális 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://drifting.blog.hu/api/trackback/id/tr951742499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása